Trap stofferen en renoveren met hoogwaardige materialen
Trap stofferen

Trap stofferen en renoveren met hoogwaardige materialen

Wilt u uw trap stofferen? Is uw trap ernstig onderheven aan slijtage? Laat uw trap dan vakkundig stofferen en renoveren door Boon Projectstoffering. Een trap stofferen is specialistisch werk en vraagt kennis en ervaring. Het deskundige team van Boon Projectstoffering komt graag bij u langs met tapijt stalen om u zo te kunnen adviseren over de materialen en kleuren. Daarnaast komen wij alles zeer strak opmeten voordat wij uw trap gaan stofferen. Zo bespaart u meters stof en geld. Wij beschikken alleen over toonaangevende merken met kwalitatief goede materialen. Wilt u meer informatie over trap stofferen? Bekijk dan gerust onze website. Ook kunt u contact opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord met betrekking tot al uw vragen over trap stofferen.

Trap renovatie

Een trap wordt erg veel gebruikt. Daarom is het van groot belang dat wij uw trap stofferen met materiaal dat bestand is tegen slijtage. Heeft u hiervoor uw trap laten stofferen met ander materiaal? Dan kunnen wij uw trap renoveren. Boon Projectstoffering kan uw trap stofferen en renoveren binnen één dag, zonder hak- en breekwerk. Voor het renoveren van uw trap wordt lijm gebruikt. Deze lijm is sterk en zorgt voor een duurzame verbinding. Daarnaast  kan deze lijm tegen hoge temperaturen en zijn indien gewenst brandwerend leverbaar.

Trap stofferen met tapijt

Veel mensen gebruiken voor trap stofferen tapijt. Vooral door de vele gunstige eigenschappen en voordelen is tapijt erg geliefd, zoals:

  • Warm en comfortabel
  • Slijtvast
  • Warmte en isolerend
  • Geluiddempend

Als wij uw trap stofferen met tapijt zorgen wij voor een schoon binnenklimaat. Tapijt is immers goed voor lijf en leden.

Praktisch en warm

Een trap stofferen is niet zomaar iets. U wilt een trap die zowel praktisch als mooi is. De materialen van Boon Projectstoffering stralen warmte uit. In onze showroom in de buurt van Mijdrecht, Uithoorn, Nieuwkoop, Amstelveen en Aalsmeer kunt u al deze materialen komen bekijken. Hier kunnen onze specialisten u de mogelijkheden laten zien om uw trap te stofferen.

Neem contact op

Boon Project- en Woningstoffering logo
Boon Project- en Woningstoffering

Stel uw vraag

Trap stofferen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
h2
h2
Mflor-Halfbond-Oak_001
Mflor-Halfbond-Oak_001
Mflor-Langster-Plank
Mflor-Langster-Plank
p3
p3
SF_TRAPRENOVATIE_HAL
SF_TRAPRENOVATIE_HAL
Na-bovenaf
Na-bovenaf
2
2
3
3
_77B7257
_77B7257
websitedimemo2
websitedimemo2
1
1

Copyright © 2022 Boon Project- en Woningstoffering | Alle rechten voorbehouden

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap | Designpro.nl | Z-IM