Trap bekleden met duurzaam materiaal
Trap bekleden

Trap bekleden met duurzaam materiaal

Is uw interieur veranderd en past de bekleding van uw trap niet meer bij uw kantoor? Of is uw trap toe aan renovatie door slijtage? Een trap bekleden is een lastig karwei. Wilt u verzekerd zijn van hoogwaardige kwaliteit? Schakel dan een vakman in. Boon Projectstoffering heeft jarenlange ambachtelijke ervaring in trap bekleden en is gespecialiseerd in projectstoffering van kantoorgebouwen, zorginstellingen, scholen en overheidsinstellingen. Wij leveren een totaalpakket op het gebied van projecttapijt en vloerafwerking. Van renovatie tot een complete nieuwe trap bekleden, ons team besteedt er de juiste zorg en aandacht aan. Boon Projectstoffering heeft niet voor niets een trouwe, loyale klantenkring opgebouwd in de buurt van Mijdrecht, Uithoorn, Nieuwkoop, Amstelveen en Aalsmeer. Laat uw trap bekleden door Boon Projectstoffering. Wij zorgen ervoor dat uw trapreden er stuk voor stuk weer als nieuw uitzien.

Tapijt of PVC?

Niet elk materiaal is uitermate geschikt om uw trap te bekleden. Een trap bekleden is iets waar veel bij komt kijken. Boon Projectstoffering heeft een zorgvuldige collectie samengesteld, waarbij hoogwaardige kwaliteit is gewaarborgd. Wanneer wij uw trap bekleden heeft u keuze uit onze collectie:

  • Tapijt
  • PVC
  • Linoleum

Met deze collectie bieden wij de mogelijkheid om uw trap zo te bekleden dat dit naadloos aansluit bij de rest van het interieur. Wij bieden de mogelijkheid om speciale ontwerpen in de stoffering toe te passen zodat het gehele project in dezelfde stijl verkeerd.

Trap bekleden met PVC

Vooral in ziekenhuizen, kantoorgebouwen en scholen is het belangrijk uw trap te bekleden met een duurzaam product dat gemakkelijk te onderhouden is. Boon Projectstoffering kan uw trap bekleden met PVC. PVC heeft de uitstraling van een houten vloer en de gemakken van een kunststof vloer. Het is verkrijgbaar in verschillende maatvoering.

Tapijt

Wilt u uw trap laten bekleden met tapijt? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Als wij uw trap bekleden met tapijt heeft u keuze uit verschillende stoffen, kleuren en dessins. Zo kunt u kiezen voor een stroef oppervlak zodat de kans op uitglijden wordt verkleind. Of extra dik tapijt wat een geluidsdempend effect heeft. Kom gerust naar onze showroom om de verschillende soorten tapijt te bekijken. Hier kunnen wij het materiaal uitkiezen zodat wij, geheel volgens uw wensen, uw trap bekleden.

Specialistisch werk

Een trap bekleden is zeer specialistisch werk. Boon Projectstoffering komt graag bij u langs met tapijt stalen om u te adviseren over de materiaal keuze en kleur. Door onze ervaring weten wij als geen ander welke afwerking de ideale combinatie is met uw muur en lichtinval. Daarnaast komen wij de maten opmeten.

Nieuwe, oude, open of gesloten trappen? Wij hebben voor iedere trap de oplossing.

Neem contact op

Boon Project- en Woningstoffering logo
Boon Project- en Woningstoffering

Stel uw vraag

Trap bekleden

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
h2
h2
Mflor-Halfbond-Oak_001
Mflor-Halfbond-Oak_001
Mflor-Langster-Plank
Mflor-Langster-Plank
p3
p3
SF_TRAPRENOVATIE_HAL
SF_TRAPRENOVATIE_HAL
Na-bovenaf
Na-bovenaf
2
2
3
3
_77B7257
_77B7257
websitedimemo2
websitedimemo2
1
1

Copyright © 2022 Boon Project- en Woningstoffering | Alle rechten voorbehouden

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap | Designpro.nl | Z-IM