PCV Vloeren

PVC Vloeren

Mflor.com

Wilt u een comfortabel, duurzaam product, wat eenvoudig is te onderhouden. Dan is een PVC vloer met een natuurlijke en warme uitstraling voor u de oplossing.

De uitstraling van een houten vloer, de gemakken van een kunststof vloer. De looks van een natuurstenen vloer, de warmte van een kunststof vloer.

PVC vloeren zijn kunststof vloeren, deze vloeren worden op de markt gebracht in verschillende uitvoeringen. Het vinyl zoals het in de woning wordt geïnstalleerd is hiervan wel de bekendste. Dit vinyl is opgebouwd uit verschillende lagen van verschillende materialen. Er zijn echter nog een aantal familieleden van deze groep.

De Homogene vinyl is er een van, een vinyl die geheel vervaardigd is uit pvc materiaal, dan is nog groep die opgebouwd is uit diverse lagen pvc, in vaktermen wordt dit een pvc vloer genoemd, de homogene vinyl noemen we vol vinyl en de vinyl opgebouwd uit verschillende lagen noemt we vinyl. In de verwerking en toepassing zitten duidelijke verschillen en zijn de soorten niet met elkaar te vergelijken. Voor vloerontwerp kun je tot spectaculaire hoogstandjes komen.
 
Vinyl komt voor in verschillende maatvoering, de homogene echter alleen op een maximale breedte van 200 cm, de banen kunnen echter aan elkaar gelast worden. PVC is in stroken en tegels, biezen e.d te verkrijgen, in verschillende handzame maten. Dit is omdat pvc in deze vorm niet opgerold kan worden, de materialen worden op maat gestanst of met een waterjet gesneden. Het aanbrengen van homogene vinyl en pvc wordt dan ook altijd door een vakman gedaan.
Boon Project- en Woningstoffering logo
Boon Project- en Woningstoffering
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
h2
h2
Mflor-Halfbond-Oak_001
Mflor-Halfbond-Oak_001
Mflor-Langster-Plank
Mflor-Langster-Plank
p3
p3
SF_TRAPRENOVATIE_HAL
SF_TRAPRENOVATIE_HAL
Na-bovenaf
Na-bovenaf
2
2
3
3
_77B7257
_77B7257
websitedimemo2
websitedimemo2
1
1

Copyright © 2022 Boon Project- en Woningstoffering | Alle rechten voorbehouden

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Sitemap | Designpro.nl | Z-IM